About


Salutare tuturor,

Scopul acestui Weblog e de a pune la dispozitia celor interesati materiale tehnice ce tin de jobul unui sysadmin si de ce nu, pentru a promova anumite produse si tehnologii. Incercam sa ne focusam pe articole tehnice dar vor exista din cand in cand si posturi cu stiri din domeniu. Nu avem forum dar avem lista de discutii (Google Groups). Pentru forum va invit sa vizitati www.itboard.ro.

Toate articolele publicate aici sunt proprietatea autorilor si pot aparea si pe alte websiteuri. Acestea reflecta opinia autorului si nu a angajatorului sau. Daca vrei sa reproduci un material in alta parte te rog sa-l contactezi pe autor.

Echipa este inca in formare, asa ca daca vrei sa te alaturi echipei de autori da-mi un email pe Andrei punct Ungureanu at winadmin punct ro.

Vitalie Ciobanu
Vitalie Ciobanu Vitalie Ciobanu activeaza in domeniul IT din 2003 cand a intrat la facultate cu specializare in informatica.
Din 2005 a lucrat ca administrator web la o companie de consultanta IT. In 2007 a fost IT Helpdesk la Microsoft Romania, in perioada 2008-2011 a fost Consultant IT la Crescendo International. In prezent este Consultant IT la Maguay Impex.

In afara de IT, este pasionat de activitatile in aer liber, cum ar fi fotbalul si drumetiile.
Blogul lui il gasiti la http://systemmanagement.ro/blog si este activ pe WinAdmin.ro și forumurile Microsoft.

Andrei Ungureanu
Andrei Ungureanu Andrei Ungureanu activeaza in lumea online din Romania de mai bine de 10 ani. Este fondatorul ITBoard.RO si WinAdmin.RO si il mai gasiti online si pe forumurile Microsoft. Are o vasta experienta in medii enterprise provenind din experienta sa in companii cum ar fi Rompetrol, BRD, Oracle, Perot Systems. In prezent este Systems Administrator pentru Dell Services.
Este pasionat de Identity Management, Networking si Security iar cand nu se ocupa de IT vizioneaza filme sau iese in oras cu prietenii.