Echipa Winadmin intra in vacanta.

By Andrei Ungureanu - Last updated: Monday, December 21, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

 

Si uite ca se apropie de final si 2009. A fost un an cu miscari spectaculoase in zona comunitatilor impinse de la spate de Microsoft Romania si cu final neasteptat pentru unii. E bine totusi ca ne putem adapta si putem merge inainte.

Am inceput de mai putin de 2 luni si deja pot spune ca am reusit sa ajungem la publicul care il luasem in vizor acum mai bine de 5 ani cand faceam planurile pentru ITBoard. Si asta in conditiile in care traficul l-am format postand vreo 2 anunturi pe ITBoard si ceva reclama via AdWords (slabut ca nu au fost fonduri).

Avem deja peste 2300 de vizitatori unici si dupa cum spuneam mai sus, publicul tinta a fost atins (banci, telco, public sector, it, etc). Cam toate marile companii din Romania ne citesc si sper sa faca asta si in anul ce urmeaza; si spun asta pentru ca o sa avem multe surprize in 2010. Nu-i vom uita nici pe cei mici si vom incerca sa acoperim si din zona de Small Business si Windows User.

Pana pe 5 Ianuarie echipa Winadmin va fi in vacanta asa ca va uram de pe acum Sarbatori Fericite si multe realizari in anul care vine.

Posted in Diverse • Tags: Top Of Page

Write a comment