Putina dezinformare de la MS.RO

By Andrei Ungureanu - Last updated: Wednesday, July 27, 2011 - Save & Share - 4 Comments

Va invit sa cititi urmatorul articol, dar doar daca nu aveti altceva mai bun de facut.

http://www.money.ro/microsoft-romania-treceti-la-windows-7_1038601.html

Il invit pe domnul Galos sa citeasca Support Lifecycle pentru XP:

http://support.microsoft.com/lifecycle/?LN=en-gb&C2=1173

Si sa ne explice si noua cum imi scad costurile cu 100USD daca achizitionez Windows 7. Mai ales ca din ce observ eu articolul se adreseaza enduser-ului si nu companiilor.

PS:Windows 7 e clar superior lui XP si daca aveti bani go for it. Aici eu vreau doar sa mai scot in evidenta din perlele lui Galos.

Posted in Diverse • Tags: Top Of Page

4 Responses to “Putina dezinformare de la MS.RO”

Comment from Tudor Galos
Time July 27, 2011 at 9:03 am

Andrei, chiar în link-ul pe care l-ai dat se observă oprirea suportului mainstream în 14/4/2009. Despre el am și vorbit. În al doilea rând, suportul extins de acolo este valabil doar pt companiile care au contracte de suport de tip Premier (lucru pe care de asemenea l-am precizat dar care nu a mai apărut).

În al treilea rând, ref cost savings, check this: http://windowsteamblog.com/windows/b/business/archive/2011/04/14/simplify-your-windows-7-deployment-and-improve-productivity-with-mdop.aspx .

În al patrulea rând, interviul mi-a fost luat de money.ro, site adresat mediului de afaceri.

Comment from Andrei Ungureanu
Time July 27, 2011 at 11:02 am

Tudor, o sa las cunoscatorii sa aprecieze ce inseamna mainstream support si extended support pentru XP. Insa din proprie experienta iti pot spune ca atata timp cat ai security updates pe partea de client OS, e inca ok. Nu deschide nimeni caz la MS pentru XP. Si cum ultimul SP a fost lansat acum foarte mult timp … nici nu o sa mai deschida cineva caz pe XP ever.

Ai putea sa discuti cu cei de la money.ro si sa le spui sa corecteze articolul pentru ca impresia generala e ca afirmatiile tale se adreseaza enduser-ului.

Iar referitor la cost savings mi-ai dat un link in care e vorba de MDOP, produs ce e licentiat separat prin software assurance (si nu toate companiile au SA), dar care nu e inclus in Windows 7 – deci tot imi e neclar.

Comment from Tudor Galos
Time July 27, 2011 at 9:31 pm

Zice în acel articol de pe Windows Team Blog și despre Windows 7. Oricum aici ai un studiu IDC direct despre reducerea costurilor cu Windows 7: https://partner.microsoft.com/download/India/40147899

Am comentat și pe money.ro, oricum acolo discuțiile sunt aprinse 🙂

Comment from Cornel M
Time November 15, 2011 at 4:06 pm

Tudor, fara suparare, esti cumva platit de MS sa le faci reclama? Lucrezi in calitate de quality assurance tester la ei? Lasa fiecare sa aleaga ce crede ca i se potriveste mai bine in functie de hardare-ul care il are! S-a vazut de atatea ori ce produse au scos MS pe piata la capitolul sisteme de operare.

Write a comment