Un articol interesant despre Metro

By Andrei Ungureanu - Last updated: Thursday, March 8, 2012 - Save & Share - Leave a Comment

Eu m-am abtinut sa scriu la cald despre noul Windows 8 pentru ca cine stie ce mai ziceam la cat eram de fiert.

Dar va pot da un articol din The Register unde autorul impartaseste cam aceleasi pareri cu ale mele:

http://www.theregister.co.uk/2012/03/03/andrew_does_windows8/print.html

Nu sunt de acord cu afirmatiile ca nu functioneaza una alta, dar asta e de asteptat la un produs beta.

Dar pana la urma imi scapa si mie cateva vorbe. Treaba e ca in afara de un procent mic de aplaudaci cam toata lumea zice ca Metro nu e cea mai potrivita abordare a MS.

Microsoft a facut bani de pe urma utilizatorilor de desktopuri/laptopuri, iar acum sa-i ignori pur si simplu si sa le spui ca tie ti s-a nazarit sa te muti pe tableta ca vrei si tu o felie din placinta lui Apple si ca nu te intereseaza ce zic ei e cam ciudat.

Plus ca personal mi se pare un alt produs luat la pila si lipit cu super glue. O interfata de tableta pusa peste un sistem de operare conceput pentru desktop …. hmm … nu cumva am mai vazut asa ceva? Si la final au luat-o de la zero. Credeam ca unii invata din greseli. Poate trebuie sa le spuna cineva ca “likes”-urile de pe Facebook nu sunt feedback adevarat.

Dar in final poate ca Metro nu e asa de rau si suntem noi carcotasi si nu vrem sa ne adaptam schimbarii. Dar ce au avut cu Windows Server???? Ce cauta Metro acolo? &^$#$^

Scriu acum ca sa ramana aici si sa ne amintim peste 1-2 ani. Daca MS nu o sa-si revizuiasca cumva abordarea asta, atunci esecul Vista o sa fie mic copil fata de ce o sa urmeze cu W8. Si sincer, nu cred ca mai e momentul sa faci astfel de greseli.

Posted in Windows 8 • Tags: , Top Of Page

Write a comment