Zvonuri despre Windows 8

By Andrei Ungureanu - Last updated: Thursday, March 22, 2012 - Save & Share - One Comment

Citeam ieri pe Bloomberg cum ca Windows 8 va fi gata in vara si va iesi la vanzare prin Octombrie.

Nu mi se pare deloc nerealist, chiar cred ca termenele pot fi indeplinite, poate doar cu ceva indoiala la versiunea ARM. Avand in vedere ca e o premiera (Windows pe ARM) poate o sa o vedem lansata la o data mai tarzie. Atentie ca versiunea pe ARM va fi embedded cu device-ul cumparat si nu se va putea achizitiona separat (plus alte limitari).

Dar avand in vedere termenele speculate mai sus e clar ca nu mai e cale de intoarcere de la drumul pe care Microsoft la ales. Adica Metro. Cool pentru dezvoltatori si entuziasti IT, dar un dezastru pentru 99% din IT Pro si pentru zona de enterprise. Probabil in zona de business va avea succesul lui Windows Vista. Vista? Isi mai aduce cineva aminte?

Un mesaj pentru fanii Metro (cei 23 worldwide dintre care 20 lucreaza la Microsoft): Il aveti si pe Windows Server 8. Adica veti putea rula Windows Server pe tableta. Cat de cool poate fi asta? E chiar mai cool decat IPAD 3. Bleah!

Posted in Diverse, IT Fun • Tags: , Top Of Page

One Response to “Zvonuri despre Windows 8”

Comment from caraboy
Time March 22, 2012 at 1:14 pm

Nasol, m-as fi asteptat macar la o modalitate de a dezactiva Metro in Active Directory. E fantastic de neproductiv sa lucrezi pe metro in mediul enterprise.

Plus, pe server? WTF?

Write a comment