No plans for Windows 7 Service Pack 2

By Andrei Ungureanu - Last updated: Sunday, November 3, 2013 - Save & Share - Leave a Comment

Citind cateva surse de pe internet am fost suprins sa aflu ca cica nu ar exista palnuri pentru Service Pack 2 pentru Windows 7.

Nu pot confirma pentru ca nu am surse din interior insa este foarte posibil ca informatia sa fie adevarata. Microsoft in ultimul timp a inceput sa ignore toate produsele on premises pe care le-a vandut de-a lungul anilor iar majoritatea oamenilor buni ce au lucrat la aceste produse ori au parasit compania ori au plecat in alte echipe.

Deci XP a vazut SP3 iar Windows 7 (urmatorul produs de succes de dupa XP) ramane la SP1. Cam aiurea strategia lor de a impinge lumea catre Windows 8 sau catre orice alt OS ce urmeaza. Pur si simplu o parte din piata o sa se sature la un moment dat de toate chestiile astea si o sa faca un shift major. Mai ales ca acum exista optiuni nu ca acum 10 ani.

Despre Windows 2008 R2 nu am auzit nimic insa e posibil sa aiba aceeasi soarta. Si la fel restul produselor on premises.

Macar de ar scoate cate un fel de cumulative security package cum exista pe vremea lui Windows 2000 tot ar fi ceva dar ma indoiesc ca ii pasa cuiva ca trebuie sa downloadam sute de Mb de updateuri la fiecare instalare.

Posted in Diverse • Tags: Top Of Page

Write a comment