STS si teama de XP

By Andrei Ungureanu - Last updated: Sunday, March 2, 2014 - Save & Share - Leave a Comment

Vineri am vazut la TV si pe site-urile de stiri cateva titluri de genul “STS anunta cutremur IT in Romania”. Bineinteles ca am fost si eu curios sa vad despre ce e vorba dar dupa cum se vede si in articolele din link-urile de mai jos, nu sunt decat valuri facute de presa ca sa isi mai faca audienta.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/STS+Posibil+cutremur+IT+in+Romania+Microsoft+nu+mai+asigura+din+

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-16703802-sts-recomanda-utilizarea-software-open-source-inasprirea-securitatii-institutiile-publice-lipsa-unei-solutii-problema-urilor-windows.htm

Nimic nou sub soare bineinteles. Stiri pentru consumatorul de presa ce nu are mare treaba cu lumea IT si sursa de discutii pentru asa zisii “specialisti” care ar sterge tot daca s-ar putea si ar pune open source peste tot.

Chestiile astea despre XP se stiau de ani de zile si oricum in general in domeniul IT cand managementul nu are habar, schimbarile majore si modernizarile nu se fac decat dupa un eveniment catastrofal. Sper sa se intample ca sa scoata bani instant pentru modernizarea infrastructurii.

PS: Ce nu se stiu bine inca, sau nu e clar, e treaba din spatele acelor contracte cu licentele de Windows. Eu inca sper ca vor iesi odata la iveala.

Posted in Diverse • • Top Of Page

Write a comment