In cautarea unei alte tablete

By Andrei Ungureanu - Last updated: Wednesday, February 5, 2014 - Save & Share - Leave a Comment

Ieri m-am despartit de Lenovo ThinkPad Tablet 2 si acum studiez sa vad ce exista pe piata. Tabletele ce mi-au atras atentia o sa le enumar mai jos. E vorba de tablete cu noul Atom Quad Core – Bay Trail si Windows 8.1.

image

Dell Venue 8 Pro – are tot ce-i trebuie pentru o tableta cu Windows 8.1 si este la un pret foarte bun. Problema e ca in momentul asta trebuie sa o aduci din US (mai gasesti si in UK dar la pret dublu).

image

Toshiba Encore – E aproape de Dell, doar ca e putin mai groasa. Avantajul este ca o gasiti in RO pe la 1200RON.

image

Lenovo Miix 2 – Se gaseste in RO, dar e mai scumpa decat Toshiba Encore pe la aproximativ 1600RON.

image

Lenovo Thinkpad 8 – Cireasa de pe tort. E nou lansata insa cu un display FullHD e deja in alta clasa fata de ce am enumerat mai sus. Si de pret bineinteles, 429$ pretul de start din US. Estimez ca la noi in magazine nu o sa o gasim mai ieftin de 3000RON.

Problema e ca inca nu mi-am schimbat parerea despre Windows 8 insa usor usor am ajuns sa ma folosesc de un windows foarte portabil. Nu este un must, poate mai mult un moft si daca studiez bine ar merge inlocuit usor cu altceva.

In calcul mai am si Ipad Mini Retina si Nexus 7 2013. Cel putin Nexus 7 este la un pret imbatabil pentru o tableta cu display Full HD.

Decamdata mai astept. Poate cine stie, imi vine mintea la cap si o sa inteleg ca este doar un moft.

Posted in Diverse, Hardware Corner • Tags: Top Of Page

Write a comment