Microsoft Wedge Keyboard

By Andrei Ungureanu - Last updated: Friday, July 26, 2013 - Save & Share - Leave a Comment

Am scris eu intr-un alt post despre variantele de tastaturi mobile pentru tablete. Si cum nu aveam stare, pana la urma mi-am luat tastatura Microsoft Wedge.

Ce pot sa va spun … sunt mai incantat de tastatura decat de tableta. Iar tastatura o poti folosi cu orice device pe bluetooth, gen telefon mobil sau alta tableta.

Nota: In imaginile de mai jos, datorita unghiului la care au fost facute fotografiile, tastatura pare mai mare. In realitate insa are aceeasi lungime cu tableta de 10” din imagine.

DSC_8921

Dupa cum se vede in imaginea de mai sus, vine si cu un capac de protectie ce comuta si intre on/off atunci cand este folosit. Iar cand este scos se poate transforma in suport pentru tableta, la fel ca mai jos.

DSC_8919

Singura problema este compartimentul pentru baterii, ce mi se pare gros. Chiar daca tastatura este foarte slim, compartimentul ala ingreuneaza stocarea tastaturii intr-o mapa, langa tableta.

DSC_8917

DSC_8916

Dar nu numai ca arata bine, insa este foarte ok la scris. Cu mult peste majoritatea tastaturilor de laptop.

Altfel ce sa va mai povestesc, daca sunteti in cautarea unei tastaturi portabile si banii nu sunt o problema, atunci va recomand acest produs. Vorba unui coleg: MS face hardware bun, restul e de discutat.

PS: Acum astept sa primesc si un Wedge Mouse.

Posted in Hardware Corner, Windows 8 • Tags: Top Of Page

Write a comment